Pieni Merenneito

Merenneidon juhannus

Sukulaiseni ovat jo tottuneet siihen, että kanssani päätyy outoihin tilanteisiin. Yksi erikoisimmista hetkistäni prinsessana onkin ehdottomasti nämä kuvaukset Pienestä Merenneidosta poseeraamassa kiven päällä veden ympäröimänä. Sain tosi paljon kyselyitä kuvan julkaisun jälkeen, kuinka ihmeessä tämä on toteutettu! 🙂 Ajattelinkin asiaa nyt vielä tarkemmin paljastaa.


Kuvaukset järjestimme viime vuoden juhannuksena, kun olimme prinssini ja sukulaisteni kanssa mökkeilemässä Taivalkoskella. Rannat ja kosken kivet ovat minulle jo lapsuudesta hyvin tuttuja, sillä mökillä on tullut uitua ja seikkailtua ja vietettyä paljon aikaa. Sainkin heti Pieni Merenneito-hahmon valmistuttua idean kuvauksista, jossa merenneito poseeraisi kosken keskellä sijaitsevalla kivellä. Pakkasin siis merenneidon mukaan juhannuksen viettoon!


Viettäisimme mökillä vain pari päivää, ja innolla suunnittelemieni kuvausten onnistumisesta ei ollut mitään takeita. Ilma saattaisi olla liian huono, tai vesi liian korkealla jolloin kiveä ei näkyisikään. Heti saavuttuamme mökille, näytti kaikki kuitenkin täydelliseltä ja veden pintakin oli aivan tyyni. Aloimme siis heti valmistautumaan kuvauksiin ennen kuin alkaisi hämärtämään.


Isäni souti kiven luo minut ja prinssini, joka toimi kuvaajana. Hauskaa että mökkimme veneen nimi on Ariel, pienet serkkuni ovat nimen valinneet ja myös koristelleet veneen maalauksin.


Asettauduin haparasti kiven päälle, se olikin yllättävän haastavaa helmojen kanssa, kun ei nähnyt jalkoihin eikä kunnolla kiven pintaakaan. Mutta hauskaa se oli, ja pysyin pystyssä vaikka välillä meinasinkin horjahtaa.


Sukulaisilla oli hauskaa seurata laiturilta puuhiamme. Vielä hauskempaa olisi saattanut olla, jos merenneito olisikin molskahtanut koskeen uimaan!


Prinssini otti kuvia veneestä, ja isäni yritti pitää veneen aloillaan sekä soutaa kuvan kannalta sopiviin paikkoihin.


Kuvausten jälkeen soutelin vielä hetken Pienen Merenneidon hahmossa, eihän sellaista kuitenkaan pääse kovin usein tekemään!


Illasta olikin aika jättää prinsessan rooli hetkeksi taakse, ja rentoutua mökkitunnelmiin.


Olemme tänään jälleen lähdössä mökille juhannusta viettämään, ja siitä sainkin idean kirjoitella näistä viime juhannuksen seikkailuista. Odotan innolla luontoa, rauhaa ja mökkirantaa. Prinsessatkin tarvitsevat välillä levähdyshetken, jonka jälkeen on ihanaa palata viettämään pienten kuninkaallisten synttärijuhlia. <3

Ihanaa juhannusta kaikille!

-Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *