Juhlaprinsessa

Prinsessajuhlat poikkeusaikoina

Heippa!

Olemme jälleen aloittamassa prinsessavierailuja pienten kuninkaallisten tärkeissä juhlissa, olemme niin innoissamme kun pääsemme taas juhlimaan!

 

 

Poikkeusajat vaativat kuitenkin poikkeusjärjestelyitä ohjelmaamme, jotta voimme juhlia kaikkien kannalta turvallisesti. Jos suunnittelette juhlia kesälle Juhlaprinsessan kanssa, otattehan seuraavat seikat huomioon:

-Suositaan mahdollisuuksien mukaan ulkojuhlia! Aina tämä ei tietysti ole mahdollista, mutta turvavälien pitäminen on ulkotiloissa helpompaa, ja meiltä löytyy myös paljon hauskaa ohjelmaa joka sopii erityisesti ulkojuhliin.

Prinsessasalissa on myös mahdollisuus järjestää juhlat sisätiloissa turvallisesti! Turvavälien pitämiselle on tilaa ja juhlatila siivotaan ja desinfioidaan aina tarkasti.

-Jos prinsessaesiintyjämme on hiemankaan sairas, peruutamme vierailumme juhlissa. Toivomme myös, että jos perheessänne sairastutaan, peruutatte juhlat. Juhlavieraita on ohjeistettava myös saapumaan vain terveenä juhliin. Prinsessavierailun perumisesta ei aiheudu poikkeusaikoina teille kuluja.

-Poikkeusaikoina emme tee juhlissa kasvomaalauksia. Kädelle tehtävät glittertatuoinnit on valittavissa ohjelmaan, varaamme mukaamme desinfiointiainetta ja desinfioimme sekä omamme että lapsen kädet ennen ja jälkeen glittertatuoinnin teon.

-Muistetaan pestä ja desinfioida käsiä juhlien aikana.

-Poikkeusaikoina varaamme juhliin mukaamme leikkejä, jotka eivät vaadi kosketusta lasten ja prinsessan välillä. Desinfioimme myös juhlissa käyttämiämme leluja tarkoin sekä juhlien aikana että niiden jälkeen.

-Turvavälejä suositellaan edelleen pidettäväksi, joten otamme myös tämän ohjelmassamme huomioon. Aina lasten kanssa tämä ei ole helppoa ja leikin aikana rajoitukset saattavat unohtua. Toivoisimme, että juhlissa paikalla oleva aikuinen olisi kanssamme huolehtimassa turvaväleistä.

-Prinsessa ei voi kieltäytyä halaamasta lasta. Meille on erittäin tärkeää, että lapsi voi aina nähdä prinsessan lämpimänä ja rakastavana hahmona. Toivomme yhteistyötä siinä, että lapsille selitettäisiin ennen juhlia että nyt ei voi halailla, ja aikuinen olisi myös juhlissa lapsia tästä muistuttamassa.

-Olemme yleensä julkisella liikenteellä liikkuvia prinsessoja, mutta nyt poikkeusaikoina toivomme pääsevämme juhliin toisella tapaa, jotta emme tuo pöpöjä julkisista mukanamme. Ilmoitattehan jos teidän kauttanne olisi mahdollista saada kyytiä juhliin, tai jos ei, niin suunnitellaan yhdessä kuinka vierailu onnistuisi.

 


Poikkeusjärjestelymme ovat voimassa toistaiseksi kaikkiin varattaviin juhliin. Seuraamme annettuja ohjeistuksia koronan suhteen tiiviisti, ja voimme muuttaa järjestelyjämme näiden mukaisesti. Jos tilanne koronan suhteen huononee saatamme joutua perumaan jo varatun prinsessavierailun. Tällaisen tilanteen sattuessa ilmoitamme prinsessavierailun peruuntumisesta mahdollisimman nopeasti.

Ymmärrämme, että lasten kesken turvavälejä ei välttämättä ole enää esimerkiksi päiväkodeissa pidetty, ja jotkut järjestelyistä saattavat vaikuttaa liiankin tarkoilta. Järjestelyt ovat kuitenkin ensisijaisia, jotta pystymme juhlissa taas vierailemaan, sillä vierailut aloitettuamme meillä esiintyjillä tulee paljon kontakteja ihmisiin ja haluamme että kaikki voivat juhlia turvallisesti.

 


Jos teille tulee mieleen kysymyksiä poikkeusjärjestelyistämme tai tahtoisitte varata juhlat poikkeusaikoina, meihin voi mielellään ottaa yhtettä sähköpostitse juhlaprinsessa@juhlaprinsessa.fi.

Emme malta odottaa ihania juhlia kanssanne! <3

Lämpimin terveisin,
Milja/Juhlaprinsessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *