Juhlaprinsessa

Hyppy tuntemattomaan, jälleen kerran

Vietämme tänään prinssini Teron kanssa 5-vuotis hääpäivää! Myös Juhlaprinsessa täytti alkuvuodesta viisi vuotta ja olen yleensä vuosipäivänä kirjoitellut fiiliksiä kuluneesta vuodesta, mitä kaikkia ihania tapahtumia ja kohtaamisia on ollut. Aloitin nytkin useamman kerran alkuvuonna kirjoittamaan, mutta se tuntui todella vaikealta, sillä vaikka paljon ihania hetkiä on myös koronan aikana ollut, oli Juhlaprinsessa silti aivan eri tilanteessa kuin olin kuvitellut sen normaalitilanteessa 5-vuotispäivänään olevan. Loppujen lopuksi, en kirjoittanutkaan mitään, vaikka olikin paljon asioita joista olen äärimmäisen kiitollinen ja iloinen, kuten kaikki te seuraajat, asiakkaat ja yhteisö Juhlaprinsessan ympärillä. Olen liikuttunut kyyneliin saakka useamman kerran myös ”uusien” prinsessessojen tai nyt oikeammin jo konkareiden, Maria Ahmedin, Ida Riikosen ja Ella Vähäpassin tuesta ja ystävyydestä, kun olemme yhdessä toisiamme tukien edenneet viikko ja välillä päivä kerrallaan tässä vaihtelevassa koronatilanteessa. Satuitte valmistumaan prinsessaesiintyjiksi juuri koronan alkaessa, mutta silti olette jaksaneet pysyä optimistisina, ja tuoneet sadun taikaa toteen. Kiitos! Kun lähdin uusia prinsessoja etsimään, odotin paljon, mutta te olette ylittäneet kaikki odotukset.

 

Korona on myös opettanut sen, etten pidä yhtäkään työpäivää enää itsestäänselvyytenä, vaan osaan nauttia ja arvostaa joka hetkeä. Aiemminkin jokainen tapahtuma ja juhla on ollut minulle äärimmäisen tärkeä, mutta nyt jokainen kohtaaminen prinsessana lasten ja aikuistenkin kanssa tuntuu pieneltä ihmeeltä. Ja ajatella että jonain päivänä vielä kun kaikki tämä on ohi, saamme prinsessojen kanssa täyttää kalenterit ihanilla juhlilla, näin toivomme!

Myönnän että olo on viimeisen puolentoistavuoden aikana ollut välillä toivoton, kuten varmasti monella muullakin tapahtuma-alan ammattilaisella. Missään vaiheessa emme kuitenkaan ole luovuttaneet, emmekä aiokaan. Tässä tilanteessa se vaikuttaa itsestänikin välillä hullulta, mutta uskon silti, että juuri nyt on aika ottaa ”Leap of faith”, hyppy tuntemattomaan. Prinssini Tero jääkin nyt pois palkkatöistään, jotta voimme molemmat keskittyä yhteiseen unelmaamme, Juhlaprinsessaan! Tero, olet rakkain, tukeni, prinssini, enkä voi vieläkään uskoa että olen saanut sinut rinnalleni. Kiitos!

 

 

Koskaan ei tiedä onnistuvatko unelmat, mutta jos ei edes yritä, ei sitä saakaan tietää. Edessä olisi siis nyt asunnon myynti, muutto pakuun ja uusia suunnitelmia Juhlaprinsessalle, pysykäähän kuulolla!

 

”I close my eyes and I can see
The world that’s waiting up for me
That I call my own
Through the dark, through the door
Through where no one’s been before

But it feels like home

They can say, they can say it all sounds crazy
They can say, they can say I’ve lost my mind
I don’t care, I don’t care, so call me crazy

We can live in a world that we design

’Cause every night I lie in bed
The brightest colours fill my head

A million dreams are keeping me awake

I think of what the world could be
A vision of the one I see
A million dreams is all it’s gonna take

Oh a million dreams for the world we’re gonna make”

The Greatest Showman, A Million Dreams

– Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *