Jääprinsessa,  Juhlaprinsessa,  Lumikuningatar

Kuninkaallista sukua kirpeissä kuvauksissa

Hieman yli viikko sitten sain taas kokea kuinka työ ja vapaa-aika sekoittuvat, kun matkustin kuvausreissulle sukulaisteni luo Haukiputaalle. Tarkoituksena oli kuvata valokuvaaja-serkkuni Marikan kanssa uusia kuvia sekä Jääprinsessasta että Lumikuningattaresta mummolamme metsässä ja rannassa.

Olimme oikeastaan jo aivan vastaavat kuvaukset järjestäneet Lumikuningattaresta kaksi vuotta sitten, pian sen jälkeen kun olin aloittanut prinsessana esiintymisen, ja vuosi sitten Jääprinsessasta saadessani asun joululahjaksi sukulaisiltani.

Nyt kuvauksista oli kuitenkin jo sen verran aikaa, että kuvat tarvitsivat päivitystä. Erityisesti Lumikuningattaren hahmo oli kokenut mielestäni suuren muutoksen kahdessa vuodessa, sekä puku että peruukki ovat vaihtuneet uusiin, ja myös Jääprinsessa on saanut uudet letit.

Marika kasvattaa suomenpystykorvia, ja pystykorva Rillalla oli juuri kuvausten aikaan kuusiviikkoiset pennut. Rilla otti hieman vapaata jälkikasvustaan jotka odottelivat Marikan luona, ja tuli seuraksemme kuvauksiin.

Viimeistelimme Jääprinsessan asun mummolassa ja tästä olikin kätevää sipsutella kuvauspaikkaamme, samoihin metsämaisemiin joissa aiemmatkin kuvat otimme. Päivän sää oli aika kirpsakka pohjoisen tyyliin, ja tässä vaiheessa olin iloinen, että Jääprinsessalla on talvisemmat vaatteet lapasineen ja viittoineen. 😀

Sukulaiseni ja ystäväni ovat päässeet, tai joutuneet, myös prinsessaelämän pyörteisiin. Erityisesti tietysti Prinssini, vaikka hän ei tälle kuvausreissulle päässytkään mukaan. Nytkin mummoni auttoi puvun korjaamisessa, serkkuni kuvasi, isäni sai korjata rekvisiittaa, äiti toimi assistenttina kuvauksissa ja ystäväni Päivi, joka on aiemmin auttanut mm. Tähkäpään puvun valmistuksessa, tuli myös apuun.

Olen niin kiitollinen ja iloinen että he ovat olleet alavalinnastani innoissaan, ja halunneet auttaa ja kannustaa minua kaikin tavoin. Enpä olisi näitäkään kuvauksia pystynyt yksin järjestämään.

Lumikuningattaren kuvauksen jälkeen olikin aika kiirehtiä serkkuni luo hoitamaan koiranpentuja, äiti-koira Rilla alkoi jo käydä levottomaksi. Emme malttaneet olla ottamatta yhteiskuvia Lumikuningattaresta ja pennuista, kun oli tilaisuus! Jouduin kyllä olemaan hieman varovainen, Lumikuningattaren viitta tuntui erityisesti pieniä kiinnostavan, ja pienestä koostaan huolimatta heillä on erittäin terävät hampaat!

Ilta-sanomat kirjoitti pennuista vasta artikkelin, jossa pääsee tutustumaan myös muihin pentuihin! 🙂 Pentujen elämää pääsee seuraamaan myös instagramissa, nimimerkillä @kaartilaisen.

Kun koirat olivat taas leikitettyjä, syötettyjä ja tyytyväisiä alkoi päivä jo painua mailleen. Meillä oli kuitenkin vielä viimeinen kohde edessä, nimittäin kuvat Lumikuningattaresta merenrannassa. Lähdimme siis ajamaan Inkoonrantaan, ja olimme juuri sopivasti perillä auringonlaskun aikaan.

Voin kertoa, että varsinkin illasta kuvaukset olivat aika hyiset, ja vaikka aikaa on kulunut jo yli viikko ei pikkurillinpäihini ole vieläkään palannut tunto. En tiedä onko tämä normaalia, mutta ainakin se oli sen arvoista.

Kiitos avusta kaikille läheisilleni, pääsisinpä useammin vierailemaan pohjoiseen. <3

-Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *