Jääprinsessa,  Juhlaprinsessa,  Lumikuningatar

Hahmojen kehitys, ennen ja jälkeen!

Kerroin aiemmassa postauksessani, kuinka otimme serkkuni kanssa uudet kuvat Jääprinsessasta ja Lumikuningattaresta, samoissa maisemissa joissa otimme ihka ensimmäiset kuvat hamoista kun olin juuri saanut puvut. Hahmot olivat muuttuneet sen verran ensimmäisistä kuvauksista, että oli aika ottaa päivitetyt kuvat.

Ajattelin, että olisi hauskaa verrata noita aivan ensimmäisiä, ja nyt uusimpia kuvia, ja katsoa minkälaista kehitystä hahmoissa on tapahtunut.

Minusta itsestäni tuntuu, että olen tullut pitkän matkan kummankin hahmon kanssa niiden ensimmäisistä kuvauksista. Sen lisäksi että asut ja maskeeraus ovat parantuneet, olen tutustunut hahmoihin paremmin kun olen niitä lasten seurassa saanut esittää. Kun ensimmäistä kertaa asun on laittanut ylleen ei vielä välttämättä tarkkaan tiedä kuinka hahmon tuo eloon, vaan se muotoutuu pikkuhiljaa.

Suurin ulkoinen muutos hahmoissa on hiukset, jotka olen päivittänyt Fairytalewigsin laadukkaisiin peruukeihin. Pidän myös erityisesti Lumikuningattaren uuden asun kimaltelevasta korsettiosasta.

Hahmon ulkonäkö on tietysti tärkeää, mutta sitä tärkeämpää on mielestäni kuinka hahmon omaksuu ja tuntee roolin omakseen.  Olen ollut aiemmin töissä teatterissa maskeeraajana, ja myönnän että silloin kuulosti aika erikoiselta, kun näyttelijät puhuivat roolihahmoistaan ja ”rooliin pääsemisestä”. Nyt kun aiheeseen on päässyt itse tutustumaan, ymmärrän paremmin mitä he tarkoittivat.

Kun olen saanut olla näissä rooleissa lastenjuhlissa olen tietysti tutustunut hahmoon enemmän ja omaksunut sen paremmin. On siis suuri ero, onko vain pukeutunut hahmoksi vai tunteeko todella olevansa se hahmo, ja se myös mielestäni näkyy kuvissa. Prinsessahahmon omaksuminen on tosin minulle ollut aika helppoa, mutta tottakai hahmo kehittyy mitä enemmän sen kanssa viettää aikaa. 🙂

Olen todella tyytyväinen uusiin kuviin, mitä te pidätte? Pidittekö enemmän vanhoista vai uusista kuvista? 🙂

-Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *