Juhlaprinsessa,  Matkustus,  Merenkävijä

Seikkailu merillä

Viime aikoina päiväni ovat olleet täynnä ihania projekteja ja synttärijuhlia, mikä on ollut ihan huikeaa! Arki on kuitenkin kieltämättä ollut aika hektistä, ja blogin päivittelykin on jäänyt vähemmälle kun olen keskittynyt siihen tärkeimpään työhöni, eli pienten kuninkaallisten synttärijuhliin.

Yksi viimeaikaisista projekteistani on ollut uusin prinsessahahmoni, Merenkävijä. Tiesin, että tälle hahmolle olisi vain yksi täydellinen kuvauspaikka sen ensimmäisille kuville, ja se olisi Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha. Olikin niin hienoa, että saimme sovittua kuvausajan puutarhaan ja prinssini Tero pääsi kuvaamaan.

Olin käynyt kasvitieteellisessä puutarhassa viimeksi lapsena, mutta muistin edelleen millaisen vaikutuksen se oli minuun tehnyt. Nyt olikin unelmien täyttymys päästä kasvien joukkoon Merenkävijä-hahmossani! Kostea puutarhan lämpö ja kasvien tuoksu ympäröi ihanasti vierailijan, tuntui kuin olisi todella päässyt hetkeksi tropiikkiin.

Merenkävijä-hahmon hengessä päätimme  prinssini kanssa tehdä myös pienen matkan merille! Tarkoituksena oli yhdistää työtä ja huvia, niinkuin ne meidän arjessa monestikin sekoittuvat, kun saa tehdä intohimoaan työkseen. Kun arki on ollut viimeaikoina hektistä, ajattelimme suunnata aamun kuvausten jälkeen Suomenlinnaan, ja hypätä illalla laivaan vieraillaksemme seuraavana päivänä Tallinnassa. Työn ohessa tulisi vietettyä myös miniloma. 🙂

Samalla etsimme kuvauspaikkoja tuleville prinsessakuvauksille. Olisi hienoa päästä tekemään samanlainen pidempi reissu ja varata erilaisia prinsessa-asuja mukaan!

En ollut koskaan aiemmin käynyt Suomenlinnassa, ja olinkin mykistynyt kuinka hieno satumaailma löytyi näin läheltä! Olisi tehnyt heti mieli pukeutua Ruususeksi, Jääprinsessaksi tai Lumikiksi, ja päästä ottamaan kuvia näihin maisemiin.

Tallinnassakin olin vieraillut pikaisesti vain kerran aiemmin, mutta heti mieleeni oli tullut, että tänne pitäisi päästä kuvaamaan. Nyt kiersimme erityisesti vanhaa kaupunkia ja löysimme aivan huippuja kuvauspaikkoja. Huudahtelimme vuorotellen; ”Tämä olisi Lumikille!” tai ”Tämä sopisi Tuhkimolle!”.

Yksi tärkeä kohde Tallinnan vierailullamme oli myös vierailu kangaskauppaan. Olin kuullut valikoimista vain hurjia huhuja, mutta ne kaikki osoittautuivat tosiksi! Ihania kankaita silmänkantamattomiin, nauhoja, nyörejä, nappeja, helmiä… Mitä kaikkia prinsessa-asuja näistä voisikaan valmistaa! Tällä kertaa mukaani tarttui vain yksi kangas, mutta ehdottomasti täytyy päästä tutkimaan vielä lisää!

Välillä on hauskaa päästä seikkailemaan, ja sitten voikin taas uudella innolla ja inspiroituneena palata arkeen. Toivottavasti pääsisimme pian toteuttamaan kuvausmatkamme! 🙂

-Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *